Transkripto, pikëso, krijo.

Teknologjia jonë intelegjente ju kursen kohë dhe rrit produktivitetin.

 • Hallakate
 • Telegrafi
 • Kantar
 • UBO
 • SHPIK
 • Dukagjini
 • Instituti Albannologjik
 • Hallakate
 • Telegrafi
 • Kantar
 • UBO
 • SHPIK
 • Dukagjini
 • Instituti Albannologjik

PSE SHQIP.AI

Për një eksperiencë të pa krahasueshme.

92%
SAKTËSI

Performancë e shpejtë, duke ofruar përgjigje të menjëhershme dhe efikase për përdoruesit.

SIGURI E TË DHËNAVE

Shqip.ai ka vendosur standarde të larta të mbrojtjes dhe enkriptimit, sepse besojmë se çdo klik i juaji meriton një mënyrë të veçantë të sigurisë. Bëhu pjesë e komunitetit tonë të sigurt - ku të dhënat tuaja janë prioriteti ynë.

PERFORMANCË E SHPEJTË

Performancë e lartë për një përvojë të përdoruesit pa vonesa dhe pritje të gjatë.

LEHTË PËR TU PËRDORUR

Platforma ofron thjeshtësi dhe komoditet të lartë për
të gjithë.

FUNKSIONI 1

Zë në tekst

Ngarkoni një audio, video, skedar nga youtube apo inçizo nga mikrofoni dhe transkripto. Një proces i lehtë, i shpejtë dhe i saktë.

FUNKSIONI 2

Artikulli

Pas ngarkimit të një skedari audio ose video për transkriptim, ky opsion ju lejon të krijoni një Artikull profesional. Me të, mund të prodhoni deri në tre versione të draftit, të formuloni tituj sipas pëlqimeve tuaja dhe të zhvilloni përshkrime të adaptuara për postime në platforma sociale të tilla si LinkedIn, Twitter dhe Facebook.

FUNKSIONI 3

Tekst në Zë

Ngarkoni tekstin dhe zgjedhni zërin tuaj të preferuar për ta dëgjuar. Konvertoni tekstin në zë për një përvojë të personalizuar dhe unike.

FUNKSIONI 4

Pikësimi

Problemet me pikësim përfundojnë këtu! Në çdo transkriptim ofrohet pikësimi por jo vetëm kaq. Ju mund të vendosni një tekst dhe Shqip.ai pikëson për ju.

SI FUNKSIONON PLATFORMA

Eksperiencë e lehtë dhe intuitive

1

Ngarko

Skedar audio ose video.

2

Transkripto

Në pak minuta.

3

Shkarko

Materialin e procesuar.

4

Shijo

Magjinë e teknologjisë sonë.

VLERËSIMET

Dëshmi nga

përdoruesit tanë

Dëshmi nga përdoruesit tanë

Gent Shala

"Për momentin Shqip.ai është platforma më e mirë për AI transkriptim në Kosovë dhe Shqipëri."

Regjistrohu Tani!

Bëhu pjesë e revolucionit të krijimit të përmbajtjes! Regjistrohu tani dhe eksploro të gjitha funksionet e platformës sonë për të shprehur veten në mënyrë inovative.