baze

BAZË

baze

STANDARD

baze

ELITË

baze

UNIK

20.00 /Muaj

30Kredi
60Kredi
100Kredi
200Kredi
300Kredi
Kredi
  • checkTranskriptim 100 minuta
  • checkMadhësia maksimale e skedarit 100 MB
  • checkRuaj transkriptimet për 100 ditë
  • checkModel i avansuar i gjuhës
  • checkKonverto audio nga skedar-audio në tekst
  • checkKonverto audio nga skedar-video në tekst
  • checkKonverto audio nga mikrofoni në tekst
  • checkDallo dhe ndaj folësit
  • checkVendos shkronjat e mëdha
  • checkEksporto në Word (.docx)