Pyetjet e shpeshta

Çfarë është Shqip.ai?

Shqip.ai është një platformë inovative që përdor inteligjencën artificiale për të përmirësuar produktivitetin.

Kur u themelua Shqip.ai?

Shqip.ai nisi udhëtimin në vitin 2019, me një ekip të përkushtuar profesionistësh me përvojë të ndryshme, ndërsa lanësimi u bë në Prill të 2023!

Çfarë na ndihmon Shqip.ai?

Shqip.ai ndihmon në përmirësim të produktivitetit, ju mund të shkruani, krijoni, pikësoni, dhe transkriptoni për pak minuta!

A mund ta kemi si aplikacion Shqip.ai?

Jo, për momentin Shqip.ai është vetëm si ueb-faqe.

Çfarë e dallon Shqip.ai nga platformat e tjera të inteligjencës artificiale?

Shqip.ai dallon si ofruesi i vetëm i zgjidhjeve AI të përshtatura posaçërisht për audienca shqipfolëse.

Në cilët sektorë mund të aplikohet Shqip.ai?

Shqip.ai është i përshtatshëm për shumë sektore, duke siguruar një spektër të gjerë aplikimesh në të gjitha vendet Shqip folëse.

A është Shqip.ai i përshtatshëm për individë dhe biznese njëkohësisht?

Absolutisht! Shqip.ai është projektuar për ti përgjigjur nevojave të individëve dhe bizneseve, duke ofruar zgjidhje të përshtatura për të gjithë.

Cilat janë planet e Shqip.ai për të ardhmen?

Shqip.ai është i përkushtuar për inovacion të vazhdueshëm dhe zgjerim. Planet tona të ardhshme përfshijnë përparime të mëtejshme në teknologjinë AI dhe integrimin e vazhdueshëm të Shqip.ai në sektorë dhe aplikime të reja.

Si mund të kemi më shumë kredi?

Kontakto në email info@shqip.ai, apo në numer të telefonit +383 49 896 200